IMAGINE DRAGONS slapp singelen «Bad Liar» i november i fjor, med klonete cover artwork av norske prog debutanter Maraton! «Blood Music» ble sluppet i februar 2018 som førstesingelen av norske prog rockerne.

Maraton kommenterer:

«Dere har kanskje fått med dere at IMAGINE DRAGONS og MARATON har samme cover for singlene våre? Hvilke syntes dere er kulest?

Her er historien:

Instagram er et fantastisk sted for kunst. Vi kjøpte vår cover-art fra en fantastisk artist som heter Beeple_crap. Vi kontaktet han og spurte han rett ut om vi kunne kjøpe rettighetene for å kunne bruke bildene til både singler og albumcover. Etter mange diskusjoner og gjennomgang av hans kunstverk fant vi til slutt 5 verk som vi syntes passet musikken vår helt perfekt.

Det er virkelig ikke billig å være musiker disse dager, og budsjettet vårt var ikke noe å skryte av etter å ha laget et album ferdig. Så vi betalte han et engangsbeløp og tenkte ikke noe mer på det i ettertid da han sa ifra i dialogen vår om et band hadde brukt bilder før.

Plutselig en dag så vi at Imagine Dragons skulle komme med en ny singel med HELT LIKT cover, 6 måneder etter vi hadde sluppet vår "Blood music". Med ingen eksklusivitetskontrakt i hånda som gir oss enerett, kan vi ikke si annet enn: DAMN - De har god stil.»

Norske prog rockere MARATON skal slippe sitt debutalbum «META» 26. april via Indie Recordings!