Daniel Norgren er udiskutabelt en av nabolandets ypperste artister, ikke minst i livesammenheng. Dette beviste han ettertrykkelig da han fylte Sentrum Scene tidligere i år – og det er ekstra gledelig at favorittsvensken finner tid til et nytt besøk på nyåret!
Den primitive, rå og ekte kraften til Daniel Norgrens musikk har brakt ham på utsolgte turneer over hele Europa. Albumet «Wooh Dang» som kom i vår er det første som også ble lansert internasjonalt. «Han har etter min mening en helt egen evne til å skrive gode låter, der noen passer perfekt til vorspiel, andre passer perfekt dagen derpå, noen passer best sammen med andre mennesker og andre passer best helt alene,» skrev Musikknyheter i sin anmeldelse til 9/10.

Han har blitt beskrevet som en perfekt krysning mellom Tom Waits og Jack White, med låter forankret i både amerikansk gospel og blues, og klassisk svensk låtskrivertradisjon. Det er umulig å ikke fascineres av den høyreiste artistens prestasjoner som låtskriver, gitarist og vokalist – ingen går uberørt fra en konsert med Daniel Norgren.

Sentrum Scene | Søndag 9. februar. Billetter i salg fredag 27. september kl. 10.00.