Foto: Julia Marie Naglestad


Torgeir Waldemar er endelig tilbake med nytt materiale. Han slapp nylig albumet Love og feirer med slippkonsert på Vulkan Arena lørdag 15. februar.

De som har opplevd Torgeir Waldemar med fullt band veit at det er et øredøvende lokomotiv av et orkester, som uanstrengt veksler mellom å rocke hardt, jamme psykedelisk eller spille gyngende countryrock. Det er denne bandfølelsen Waldemar ønsker å gjenskape på Love – samtidig som tekstene og budskapet som ligger i bunnen, sørger for at nerven han er kjent for, alltid er tilstede.



Om plata sier Waldemar: «Kjærligheten er drivkraften i alt vi gjør. Men kjærligheten er ikke bare vakker og behagelig, til det rommer den for mye – alt fra selvutslettelse til sjalusidrap. Vi må ta vare på hverandre, men også på verden rundt oss. Vi har handlet på bakgrunn av kjærlighet – enten det er kjærlighet til penger, status eller høy levestandard. Som en konsekvens er havet i ferd med å dø og skogene brenner. Om dette er måten å vise kommende generasjoner hva kjærlighet er, er ikke et åpent spørsmål. Kjærlighet forplikter og den har konsekvenser.»

Du kan vinne billetter til deg selv og venn om du svaret på følgende spørsmål:

Torgeir Waldemar har produsert det nye albumet sammen med Anders Møller. I hvilket studio er albumet spilt inn?