Foto: Marthe Amanda Vannebo

Kjærlighet burde være lett, men det er ofte det vanskeligste. «Talent For Love» handler om å forsøke å heve seg over, når man kanskje heller burde gå. Duoen Waldemar og Qvales ektefølte fremføring gjør det nærliggende å tro at det foreligger noe førstehåndserfaring hos sangerne.

Den nye låta hadde en urfremføring under Torgeir Waldemars storslåtte konsert i Operaen, søndag 20. mars, der Charlotte Qvale var en av gjestemusikerne. Og premieren på innspillingen av den nydelige duetten får du ekslusivt her på musikknyheter.no:



Idéen om en Waldemar/Qvale-duett ble luftet for en tid tilbake, og har ligget og vaket i et års tid. Omtrent halvveis inn i de siste to års pandemielendighet ble det fart på sakene da Qvale sendte Waldemar en låtskisse. Ønsket om et samarbeid i en kvelende og til dels ensom tid sendte artistene i studio, og konturene av «Talent For Love» tegnet seg nokså umiddelbart. Pop og americana i trollbindende forening; Qvales meloditeft kombinert med Waldemars produksjon resulterte i en låt som treffer fabelaktig godt, så godt at artistene har bestemt seg for videre samarbeid – men mer om det en annen gang.

«Talent for Love» slippes på Jansen Records 25. mars.