Refused på Vulkan Arena. Foto: Terje Dokken

Aspelin Ramm skal utvikle Vulkan Arena ytterligere ved å øke publikumskapasiteten. – Nå, mer enn noen gang, er det viktig å støtte det viktige kulturlivet i byen vår, og dette er vår måte å prøve å benytte den vanskelige situasjonen, til noe positivt, sier administrerende direktør Gunnar Bøyum.

Vulkan Arena er en konsertscene som har vært i drift i 10 år og har huset utallige konserter og arrangementer. Stedet har to scener, Pokalscene med plass til 200 og Vulkan Arena med plass til 600 personer. Nå utvides publikumskapasiteten på hovedscenen til 850 ved at man etablerer et publikumsgalleri.

– Dette er en spesiell og tung tid for kulturbransjen og konsertscenene våre, så nå gjelder det å tørre å tenke fremover, for hverdagen kommer tilbake. Og da skal vi igjen ta tilbake byen vår og skape gode kulturopplevelser sammen, sier Gunnar Bøyum.

Med utvidet kapasitet skal Skagstindgruppen fortsette å videreutvikle konseptet med å skape gode kultur- og eventopplevelser på Vulkanområdet.

– Vi har i lengre tid sett en etterspørsel i markedet både når det gjelder konserter og eventer for en scene med 850 i kapasitet. Derfor er det fantastisk at vi har en gårdeier som spiller på lag med oss – og som ikke er redd for å tenke langsiktig, selv i disse usikre tider, sier Morten Guldvik, daglig leder i Skagstindgruppen.