Foto: Jordan Hemingway

Wolf Alice - hypebandet som for tiden dominerer indie-sjangeren, er klar for å vise Norge hvordan det skal gjøres på Rockefeller den 20. februar 2022!

Det har gått et tiår siden bandet startet som en duo med Ellie Rowsell og Joff Oddie, for senere å utvide seg til en kvartett, da Joel Amey og Theo Ellis ble med. Siden har bandet gitt ut tre kritikerroste og prisbelønte album, vunnet den ærverdige Mercury prisen og lagt bak seg en utsolgt verdensturné.

Debutalbumet “My Love Is Cool” (2015) gikk rett inn på andre plass på UK Album Charts, fikk en horde med musikkpris-nominasjoner og gjorde at bandet tok en stor og solid plass i musikkuniverset. Andrealbumet «Visions Of A Life» (2017) bragte suksessen videre med å vinne både kritikere og fans over, i tillegg til å få med seg den anerkjente Mercury prisen hjem.



Nylig slapp kvartetten tredjealbumet ‘Blue Weekend’ til nærmest ekstatiske reaksjoner over hele linjen. På albumet finner man låtene «The Last Man On Earth» - som fremdeles er listet på NRK P13 og «No Hard Feelings».

Tredjealbumet ble laget da de trakk seg unna søkelyset og gjemte seg bort i Somerset etter en lang og arbeidsom periode med konserter, turné og promo som følge av suksessen fra andrealbumet. Produsenten Markus Dravs (Arcade Fire, Björk, Brian Eno, Florence + The Machine) jobbet med dem på albumet og redefinerte lydbildet til noe enda skarpere enn tidligere.

Bandet frontes av Ellies fabelaktig vokalprestasjoner, og backes av et band som utstråler trygghet og karisma fra scenen. De har vokst fra å være et snakkis-indieband til å bli «the big deal» som uten tvil har kommet for å bli!

Konserten på Rockefeller blir Wolf Alice sin største klubbkonsert i Oslo,