Britiske Wolf Alice slipper i dag låten No Hard Feelings, tredje singel ut fra det nært forestående albumet Blue Weekend, oppfølgeren til Mercury Prize-vinneren Visions Of A Life.

No Hard Feelings slippes med en video, regissert av Jordan Hemingway (Gucci, Raf Simons, Comme Des Garçons). Dette blir bandets tredje samarbied med Hemingway, etter singlene The Last Man On Earth og Smile. Førstnevnte ble hyllet av kritikerne og er fremdeles listet på NRK P13 her hjemme, og på BBC Radio 1 et par måneder etter slipp.
Bandet slapp også en spesiell liveversjon av The Last Man On Earth som du kan se HER.

Nylig annonserte Wolf Alice at de drar på turné i Storbritannia og Irland neste år. Flesteparten av datoene ble utsolgt i løpet av noen timer, og en del nye er lagt til. Blant annet blir det ekstrakonserter i London, Manchester, Bristol og Dublin, samt en tredje kveld i Glasgow. Før dette, allerede 22. mai, spiller de imidlertid på Glastonbury Presents Live at Worthy Farm Livestream sammen med Coldplay, Michael Kiwanuka, Haim med flere.

Wolf Alice er Ellie Rowsell (vokal, gitar), Joff Oddie (gitar, vokal), Theo Ellis (bass) og Joel Amey (trommer, vokal). Det har gått et tiår siden bandet startet som en duo med Ellie Rowsell og Joff Oddie, for senere å utvide seg til en kvartett, da Joel Amey og Theo Ellis ble med. Siden har bandet gitt ut to kritikerroste og prisbelønte album. De spilte utrolige 187 konserter på verdensturneen knyttet til andreplaten Visions Of A Life – inkludert et utsolgt Alexandra Palace, to utsolgte datoer på Brixton Academy, og et sett på hovedscenen på Glastonbury. 

Det var ingen overraskelse at det å lage en oppfølger til andreplaten var en utfordrende oppgave. Platen var en enorm suksess, som førte til en mange måneder lang turné med interkontinentale flyreiser, hoteller og lange bussreiser som var ganske hardt for bandet. 
De gjemte seg vekk i Somerset, og det var her de fant tilbake til hverandre, langt borte fra festivalscener, turnébusser, prisutdelinger og fans. De begynte å jobbe med noen rådemoer, som etter hvert utviklet seg til det kommende albumet Blue Weekend. På produsentsiden har de fått hjelp av Markus Dravs (Arcade Fire, Björk, Brian Eno, Florence + The Machine). Han har redefinert lydbildet til noe enda skarpere enn tidligere.

Albumet er ventet 4. juni.

Forsidefoto: Jordan Hemingway