Foto: Johan Malvik

Etter enorm respons på det første artistslippet, er festivalen på Kontraskjæret i Oslo klar med to nye kruttsterke navn til neste års festival.

Det er umulig å ikke la seg sjarmere og imponere når den svenske supergruppen Amason står på scenen, og de har for lengst bevist at de er perfekte for den norske festivalsommeren. Det norske festivalpublikummet vil ha Amason, og det skal de få!

Amason slapp i 2021 sitt tredje og fabelaktige album, «Galaxy II», og i 2023 er det ti år siden bandet slapp debutsingelen «Margins». Vi ser frem til å feire sammen med dem når de tar med seg sin gullkantede katalog til Oslo. Når man kan skilte med Amanda Bergman (Hajen, Idiot Wind), Gustav Ejstes (Dungen) og Pontus Winnberg (Miike Snow) og Nils Törnqvist og Petter Winnberg (Little Majorette) i bandet, er det ikke overraskende et særdeles høyt nivå på det de leverer heller.

Spielbergs slapp sitt etterlengtede andrealbum, «Vestli», tidligere i år - et album som allerede begynner å vises på flere årsbestelister. Under årets festival hoppet de inn på kort varsel da Tropical Fuck Storm måtte avlyse, men fikk dessverre ikke spilt likevel på grunn av værforholdene akkurat da. Derfor er det en ekstra stor glede å fortelle at de skal spille på Loaded i 2023.

Tidligere er de amerikanske rockeheltene i The War On Drugs meldt klare for neste års festival. Vi gleder oss stort til å ønske alle tre band varmt velkommen på Kontraskjæret andre helgen i juni!