Loaded slipper i dag to nye favoritter til sommerens festival. Plakaten tar begynner virkelig å ta form på Kontraskjæret etter flere fine slipp de siste ukene.

Mange vil kjenne igjen franske Jehnny Beth fra London-bandet Savages, hvor hun er frontfiguren. Bandet, som for tiden er satt på pause, ble raskt kjent for å være et formidabelt liveband. Med deres distinkte, intense liveenergi, gjorde de det til en vane å gjøre tilskuere om til fans.

Jehnny Beth debuterte som soloartist med «TO LOVE IS TO LIVE» i 2020, og har gitt musikk sammen med Trentemøller, Julian Casablancas (The Strokes), Bobbie Gillespie (Primal Scream). I 2017 hadde hun vokalen på Gorillaz-låten «We Got the Power» sammen med Damon Albarn, og med Noel Gallagher på bakgrunnsvokal.Yot Club, spiller sin første konsert i Norge, på Loaded.

Yot Club fikk sin spede begynnelse på SoundCloud, men det tok ikke lang tid før ting begynte å ta av. Særlig låten «YKWIM?» (You Know What I Mean? forkortet) tok av, den nærmer seg en halv milliard strømminger. Plateselskapene stilte seg i kø med sjekkheftet i baklommen, men lovnadene om gull og grønne skoger, ga ikke Kaiser noe annet enn stress. Han takket nei og fant en indieløsning som lot ham beholde kontrollen over musikken. Dette kommer til å kle sommer, sol og Kontraskjæret.