Foto: Navn Navnesen

KARPE og en rekke andre artister er allerede bekreftet til årets festivalnyhet: Feelings Festivalen 25.-26. august!

Norges ledende konsert- og festivalarrangører Live Nation, Bergen Live, Momentium og Sky Agency går sammen og lager en helt ny musikkfestival på Bergenhus Festning. Flunkende nye FEELINGS blir en to-dagersfestival som arrangeres for første gang fra fredag 25. august til lørdag 26. august.

Tiden er moden for en ny festival i Bergen som løfter frem den gode musikken, festen og de gode følelsene. Med vakre omgivelser, superstjerner, kometer og flere av de sterkeste navnene innen pop, hiphop og EDM ligger alt til rette for en uforglemmelig avslutning på sommeren. Gressdekt historisk grunn, utsikt til byfjellene og sentrumsnær beliggenhet danner en unik ramme for den fremadstormende festivalnykommeren, skriver festivalen i pressemeldigen.

Fra to scener kan publikum oppleve bl.a:
KARPE, i tillegg til artister som BROILER, STIG BRENNER, TOVE LO, YUNG LEAN, BALLINCIAGA, KREAM, MARSTEIN, VICTOR LEKSELL, ASH OLSEN, N33D, JONAS BENYOUB, KICKSLIP, SYNNE VO, TYR og VICTORIA NADINE.

Aktørene som har gått sammen om FEELINGS står hver for seg og sammen bak noen av Norges største musikkfestivaler som Bergenfest, Findings (Oslo), Neon (Trondheim), Festningen (Trondheim), Jugendfest og Sommerfesten på Giske (begge i Ålesund), Utopia (Stavanger), Stavernfestivalen, Rakettnatt (Tromsø), og Idyll (Fredrikstad).

Festivalpass i salg via Ticketmaster fredag 17. mars kl 12.00

Festivalen har aldersgrense 18 år.