Foto: Siri Granheim

The 1975 kommer tilbake til Oslo etter en magisk opptreden under Piknik i Parken i Oslo i sommer. Torsdag 7. mars 2024 kan du oppleve indierock-bandet i Oslo Spektrum!

Les vår anmeldelse av The 1975 på Piknik i Parken: En velfortjent og fantastisk avslutning på Piknik i Parkens første dag

The 1975 byr på en svært vellykket miks av pop og indierock, ispedd elektropop og dansevennlig RnB. Bandet er et av vår tids aller beste popband med den enestående vokalisten Matthew Healy i spissen. De har bygget seg opp fra å være et tenåringsband fra Manchester som spilte i mindre forum, til å fylle arenaer verden rundt.

«Dette er stas! Jeg er har jobbet med dette bandet i mange år, og er utrolig stolt og glad over å kunne invitere dem tilbake til Oslo. The 1975 er et av nåtidens største band og er kjent for å levere noen av de beste liveshowene. Vi gleder oss VELDIG til å oppleve dem live igjen!» - Peer Osmundsvaag, konsertarrangør All Things Live

Kvartetten består av vokalist og gitarist Matthew Healy, gitarist Adam Hann, bassist Ross MacDonald og George Daniel på trommer.

Debutalbumet ‘The 1975’, ble gitt ut til strålende kritikker høsten 2013 og inkluderer de populære singellåtene "Sex", "Chocolate" og "Robbers", som alle nådde førsteplass på listene i UK. Suksessen fortsatte med det andre albumet «I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it», som ble utgitt i 2016 og havnet øverst på listene både i UK og USA.

I løpet av det siste tiåret har The 1975 etablert seg som det definerende bandet i nåtidens generasjon med sin særegne estetikk, lidenskapelige fanbase og unik musikalsk tilnærming.

I 2022 kom deres femte studioalbumet ‘Being Funny In A Foreign Language’, med de kjente låtene som «Happiness», «Oh Caroline» og «About You», hvor sistnevnte fort ble en viral TikTok-suksess.