Foto: Bjørn Opsahl

De legendariske Tønsberg-rockerne Seigmen slipper sin nye single «Berlin» og annonserer nytt album i 2024! De ble også nylig bekreftet til neste års Tons of Rock!

Seigmen slipper ny musikk for første gang siden 2016! «Berlin» er første låt fra bandets kommende album som har blitt til gjennom en lang periode med pandemi og nedstengning.

De som følger Seigmen vet at det har vært noen utfordrende år for bandet, men det har samtidig vært en utrolig kreativ periode. Fruktene av dette får vi høre når albumet «Resonans» slippes 12. april 2024, men allerede 15. november kommer altså første smakebit på Indie Recordings i form av singelen «Berlin».Seigmen sier:

- Da vi gikk av scenen 21. desember 2019 visste vi lite om at vi sto foran en lang og utfordrende periode. At denne konserten skulle bli vår siste på fire år. Det føles bra å kunne legge dette bak seg og samtidig kunne fortelle at det også har vært noen kreative og produktive år. Mer enn noe annet vil vi takke våre trofaste fans som følger oss i tykt og tynt, som har ventet tålmodig på at vi skal komme tilbake. Det gir både styrke og inspirasjon.

- Ny musikk fra Seigmen er ikke hverdagskost, vår siste utgivelse «Enola» kom for 8 år siden og dette var det første studioalbumet siden 1997. Derfor er det en glede å kunne fortelle at vi nå legger siste hånd på et nytt album «Resonans» som har fått releasedato 12. april 2024 (Indie Recordings).

De utålmodige kan se fram til første singel som slippes allerede 15. november.

- Vi gleder oss også til å spille konserter igjen og kan allerede nå melde at vi kommer på Tons of Rock til sommeren. Endelig er vi også klare til å gjøre konserten på Støperiet i Tønsberg som har blitt utsatt flere ganger. Dette blir årets første og eneste konsert og datoen er 16. desember.