Foto: Tim Walker Studio

Den nye videoen til Pet Shop Boys splitter nye singel Loneliness har premiere denne helgen. Videoen er regissert av Alasdair McLellan og kan kun sees på YouTube grunnet aldersgrense.

Loneliness ble også utgitt som digital singel på fredag. Den vil også bli utgitt som fysisk CD-singel 16. februar. Det er den den første sangen som er hentet fra Pet Shop Boys sitt kommende album, Nonetheless. Utgivelse er i april, men det kan forhåndsbestilles allerede nå.

Albumet inneholder ti låter og vil være tilgjengelig digitalt og i ulike fysiske formater, inkludert CD, svart vinyl, klar vinyl, grå vinyl og på kassett. Det ble spilt inn og mikset i London i fjor, og er duoens første med produsent James Ford, som har jobbet med Arctic Monkeys, Blur, Depeche Mode, Foals, Florence and the Machine, Gorillaz og Kylie Minogue.

Låtlisten er:
Loneliness
Feel
Why am I dancing?
New London boy
Dancing star
A new bohemia
The schlager hit parade
The secret of happiness
Bullet for Narcissus
Love is the law


Deluxe-utgavene av henholdsvis dobbel-CD og dobbel-LP inkluderer en bonus-EP kalt Furthermore og inneholder helt nye innspillinger av Heart, Being boring, Always on my mind og It's a sin.

På toppen av det hele vises nå for tiden konsertfilmen Dreamworld på en rekke kinoer rundt i verden. Også i Norge (Oslo, Ski og Hamar).