9. februar slipper Thomas Dybdahl singelen «Graffiti Boy» som er en forsmak på sitt nye kommende album «Teenage Astronauts».

På denne låten og albumet utforsker Dybdahl temaet ungdommelig udødelighet, vennskap og eventyrlyst fortaltgjennom akustisk gitarspill, sang og strykeorkester. Nettopp denne komboen utgjør stammen for hele det kommende albumet og signaliserer en slags tilbakevending til tidligere utrykk etter det mer soul pregede albumet Fever. 

Dette tydeliggjøres av samarbeidet med tekstforfatter Edie Kuhnle Ottestad, som Thomas skrev masse med i starten av karrieren (Adelaide, Babe). 

Arrangør og dirigent Vince Mendoza forsterker den emosjonelle dybden i Dybdahls musikk med sine fantastiske strykearrangement og produksjonen med Larry Klein i California bidrar til albumets både storslåtte og intime uttrykk.

– Som ung har man følelsen av å være udødelig, at alt er mulig og uoppdaget land er rett rundt hjørnet. Det var derfor jeg ville ha med et stort strykeorkester denne gangen, for å fange den følelsen av oppdagertrang og storslåtthet.«Graffiti Boy» slippes 9. februar i Dolby Atmos og vanlig streaming.

Denne er artikkelen er et annonsesamarbeid med Petroleum Records