Foto: Pål Laukli

Den prisvinnende artisten og låtskriveren Erlend Ropstad er endelig tilbake med ny musikk, og innleder sommeren med låta “Alt som var bra”. Stadionriff og fengende rock møter poesi, og med et stort refreng er låta skapt for de store slettene når festivalsommeren kommer.
Erlend Ropstad deler: “Jeg ville ha denne låta ut før sommeren for det er en så åpenbar festival-banger i mine ører. Målet er selvsagt at alle skal synge med.”

Med hele åtte spellemannsnominasjoner og priser som Prøysenprisen og Gemmleng-prisen bak seg har Erlend Ropstad opparbeidet seg et rykte som en av de fremste og mest kredible stemmene innenfor norsk rock.

På den nye singelen får vi også servert herlige samarbeid, og med en imponerende saxofonsolo gir låta oss rett og slett alt som er bra.

Ropstad forteller “Det deilige med låta er de store gitarakkordene og at jeg fikk lurt med Lars Horntveth til å dra frem sin indre Clarence Clemons med en skikkelig dra-på sax-solo, og Mathias Eick som joiner på trompet på riffinga mot slutten. Digg låt.”

Låta er ute i morgen, men du får en eksklusiv forsmak her: