Cold Mailman slipper sitt fjerde album vinteren 2015, og er nå ute med video til skivas første smakebit, «Where Scars Don’t Show». Musikkvideoen er regissert av Aasne Vaa Greibrokk, og kan sees her.

«Aasne kom til oss med en idé som vi likte veldig godt. I løpet av prosessen gikk det i en litt mer ekstrem retning, og resultatet er blitt veldig kult og veldig annerledes», sier bandets vokalist og låtskriver Ivar Bowitz.

Den norske popkvintetten Cold Mailman har de siste årene blitt et hett navn blant musikknettsteder verden over. Ikke bare har de til stadighet vist at de er pålitelige leverandører av helstøpte og velproduserte album – de har også hatt for vane å komme med oppsiktsvekkende musikkvideoer, som har spredt seg over internett som ild i tørt gress. De André Chocron-regisserte videoene til låtene «Time Is Of The Essence» og «My Recurring Dream» har bikket en million visininger til sammen, og har nærmest fått priser og nominasjoner kastet etter seg de siste par årene.

Cold Mailman startet i det små som soloprosjektet til bodøværingen Ivar Bowitz, men har de siste årene vokst til en bandkjerne som i dag teller fem medlemmer. Gjengen har siden forrigeskiva, Heavy Harts (2012), låst seg inn i studio for å ferdigstille sitt fjerde album, som omsider vil se dagens lys vinteren 2015. Albumets første smakebit heter «Where Scars Don’t Show», og er ute nå via Beyond Music.