Johndoe er klar med video til den nye singelen «Sov i Ro» som slippes i dag. Den sparker i gang albumet, Skandinista, som kommer 11. mars.

«Sov i ro» er en høyenergisk vuggesang for søvnløse. Den bunner ut i et ønske om å slå av hjernen, stenge alle inntrykk ute og aller helst forsvinne, sier låtskriver Jonas Skybakmoen.

«Thaimassasje, Marlboro. Fire døde kattunga i en svartsekk, æ har sov-i-ro. Biltrafikken stoppe, starte no. Svømmehall, Vidal Sasoon. Vårrulla te vintermiddag. Lommelege, gi mæ to. Frontallappen treng å lappes no»

- Jeg frykter at folk ikke får sove når de hører denne låta. Jeg ligger faktisk våken om nettene og tenker på det, sier Skybakmoen.

Videoen består av 2200 A4-ark. Hver eneste frame i videoen er printet ut, tegnet på og scannet inn igjen. Til slutt er den satt sammen til en ferdig video. Dette er den mest analoge do it yourself-prosessen regissør Jon Vatne har jobbet med. Kunstner (og Johndoes coverdesigner) Petter Buhagen har tegnet. De låste seg basically inn på Jons soverom i Berlin i en uke. Bunken med papir ble ca en halvmeter høy. De var ganske slitne etterpå. Men resultatet har fanget essensen i Sov i ro-låta - en vuggesang for folk som aldri får sove uansett, frenetisk og full av inntrykk.