Jonas Skybakmoen, mangeårig frontfigur og låtskriver i Johndoe, debuterer nå med musikk under eget navn: Singelen «Kutt» er allerede ute og i dag kjører vi premiere på musikkvideoen til låta her på Musikknyheter.no.

Singelen «Kutt» handler om å dagdrømme seg bort fra en hverdag preget av altfor lite hjerte og smerte. Det er den første norske låta noensinne som nevner skuespiller Patricia Arquette ved navn. Jonas er også ærlig på at han har stjålet minst én tekstlinje fra Richard Linklaters oppvekstepos «Boyhood».

Videoen er regissert og klippet av Aurora Gossé og Viktor Parkrud.

- Jeg var ekstremt opptatt av at alt skulle se glansa og rockestjerne-kult ut, meg med ei knallrød skinnjakke i Hollywood-lys, liksom, verdens stiligste fyr. Men så bestemte de seg for å filme hele tida, også mellom tagninger. Så nå får jo alle se hvor ynkelig jeg egentlig er, dessverre, sier Jonas Skybakmoen.

Han medgir at dette grepet passer veldig godt med teksten på låta.

- Ja, altså. Låta handler jo om å drømme seg bort til noe som er hakket mer frekt og fargerikt enn den gråhvite hverdagen med slaps og fiskekaker, så de hadde jo tatt poenget bedre enn meg, sier han.

Skybakmoen hadde også en idé om at Patricia Arquette skulle spille i videoen, men måtte gi seg på dette da regissørene sluttet å svare på chat-meldinger kvelden før innspilling.

- Men jeg fikk gjennomslag for solbriller og balltre og er for så vidt fornøyd med det, sier han.