Blomst slipper singelen «Dagen Du Traff Meg» den 21.mai, som er en av 2 nye låter fra det forlengede albumet «Blomst IL + ekstraomgang», ute 19.juni via Indie Recordings!

Låtskriver Ida sier dette om «Dagen Du Traff Meg»:

Låta handler om hvordan en forelskelse ikke går bra. Du har gitt alt, tatt en sjanse, og det du sitter igjen med er håpet om at du i det minste har gjort et inntrykk. At du vil bli husket. At du turte å være

Oppløftende, lekne og energiske Blomst spiller garage-punk-rock med norske tekster rett fra levra. Hyllet for sine kick-as låter og rå frontfigur har Blomst vokst til å bli en av de beste i sin sjanger her til lands. Albumet «Blomst IL» fra 2019, akkompagnert med hardtslående live opptrender, har løftet Blomst opp til et nytt nivå. Nå blir albumet forlenget med to nye låter på «Blomst IL + ekstraomganger» som gis ut av Indie Recordings i mai og juni! Kampen er ikke over, det er flere sanger igjen.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Blomst IL

Blomst IL stiller ingen krav til talent, da sporten er selve livet og ingen er helt klar over hva som er reglene. Vi vet ikke hvordan, men med en god lagånd har vi tro på seier. Det oppfordres til offensivt spill mot normer og regler som forsøker å holde oss tilbake. Vi har hatt en dårlig sesong, men sammen er vi sterke, og klare for kamp med ekstraomgang. Det er på tide å reise seg fra benken, bli med på laget, og vinn ditt livs største kamp!

Ida Dorthea Horpestad har også gjestet podkasten vår Fotnote: Hør episoden her

Trondheimsbandet, som ble Osloband, leverer en ekte statusoppdatering fra midten av 20-årene. Tekstene tar tak i temaer som kroppspress, kjærlighet, flinke piker og sorg. Ida Dorthea Horpestad, og resten av Blomst byr på et unikt og ærlig innblikk i hva som foregår bak smilet til en ung voksen.

«Teppet falt da jeg traff midten av 20-åra. Det er så mye penger og makt å hente på å overbevise andre om at de ikke er nok. Det provoserer meg sterkt. Vi skjuler oss bak et glansbilde av et plaster. Her er det bare å rive av, og la det stå til.» - Ida Dorthea Horpestad

Etter et supert 2019, med flere konserter og festivaler over det ganske land og et albumslipp som gav mange gode anmeldelser, radiospilling og plassering på fire årets album lister i norsk presse, er bare å utvide sesongen med to nye låter. Blomst rakk å spille to utsolgte kveler etter hverandre på Krøsset i Oslo før pandemien satte en stopper for alle 2020-planer. Flere konserter og 10 festivaler er satt på vent, men med nye låter på releaseplanen og en live stream konsert TBA er lagånden på topp!

Forsidefoto: Mille Frømyhr