Ace Frehley er som han alltid har vært, totalt ute i stjernetåka, og har nå gitt ut en video med romskip, aliens og en romdrakt med noe som ligner på jur. Singelen heter Walkin' On The Moon og her hentet fra det kommende soloalbumet 10.000 Volts. Albumet kommer ut 23. februar.

Han har tidligere gitt ut en video til albumets tittelspor.

Frehley sa i intervjuer i høst at 10 000 Volts er så bra at den får hans tidligere bandkamerater i Kiss, Paul Staney og Gene Simmons, til å "høres ut som idioter".

Det er ikke noen stor hemmelighet at det har vært mye drittslenging opp gjennom årene mellom de tre, med Ace på ene siden, og Paul og Gene på den andre.

- Kiss har ikke gitt ut en plate siden 2012, og her er jeg, nykter på 17. året, og gir ut mitt sjette album etter at jeg forlot dem i 2002. Det er slik jeg stopper kjeften på dem.

Det ble før jul kjent at Kiss skal gjøre som ABBA, og holde konserter som avatarer. Dette skjønner Ace lite av.

- Jeg så noe av det på en video på YouTube i går kveld. Det så ut som om noe som var laget for barn. Jeg går derimot opp på scenen selv, uten playback, kobler gitaren inn i en Marshall og setter i gang.

Og gir dermed enda et spark til Kiss, som blir beskyldt for å ha brukt mye playback på avskjedsturneen som bel avsluttet i desember.

Samtidig er ikke Ace fremmed for å ha kontakt med Gene og Paul igjen. I et intervju med Classic Rock sier han:

- Vi er akkurat som brødre. Brødre krangler og har misforståelser, de forbanner hverandre og så gjør de opp.