Jack Antonoff kommer smilende opp på scenen sammen med fire bandmedlemer. Gutta har to par av alle instrumentene på scenen, et spennende syn. Jack virker gira i det han starter ”Wild Heart”, som er sangen som starter det hele. Det blir dessverre en treg start som ikke funker før refrenget blir spilt i all sin indiepop-prakt.

Mange av versene er tydelig 80- og 90-talls inspirert, og matcher med den kleine skolegutt stilen til Jack selv. Ifølge han selv er musikken inspirert av Depeche Mode, noe som vises godt i ”Shadow”. En funky sang med et fengende refreng. Melodiene er generelt lette og lekne, med mye gitarsoloer og synthezisere. Det er bra musikk, så det er virkelig synd det blir litt tregt live.

Det er et lite oppmøte, noe som også er forståelig siden debut albumet ”Strange Desire” ikke kommer ut før 15. juli.

Vokalisten, Jack, snakker vittig med publikumet imellom sanger og er faktisk ganske morsom. Han virker komfortabel og selvsikker, selv om det kanskje er et mindre publikum enn han er vant til. Han er nemlig gitaristen fra bandet Fun. som har flere internasjonale hitter.

Han underholder, det er bare synd det tar litt tid for dem å komme dit. En OK konsert fylt med masse bra gitarspilling og godt humør.

Foto: Rebecca Waksvik