Svartkledde og tatoverte sprader de fem britene opp på scenen. Metalcore-bandet starter med den kjente ”Can You Feel My Heart” og det hele braker løs. Et svært brak som trolig høres over hele Tromøya.

Gutta vet akkurat hva publikum vil ha. Gitarene og trommene gyver løs mens Oli Sykes brøler ut de emosjonelle tekstene. De gjør det med stil, og selvsikkerhet. Stemningen blir mer og mer elektrisk jo mer Oli brøler og befaler. For det er det han gjør, befaler. Hvis han sier hopp til det yrende livet foran scenen, hopper hele gjengen. Lag en sirkel-pit, de lager en sirkel-pit. Hver eneste lille befaling blir velvillig fulgt. Det hele er nesten litt skremmende, og jeg har aldri opplevd maken.
Han har en så sterk personlighet at han fyrer opp publikumet foran scenen til de står i flammer. Til de er en klump av adrenalin og elektronikk.

Jeg finner meg selv i å ønske jeg var en blodfan for da hadde dette virkelig dette vært en drømmekonsert. Men blodfan eller ikke, publikum som bekvemt sitter lengre unna, koser seg de også.

En rå konsert for en skikkelig fan, og en ganske bra for alle andre.

Foto: Rebecca Waksvik