Foto:Tommy Lund-Pettersen

Allerede på kveldens andre låt, Get It on, kjører de i gang med pyro. Det får virkelig fart i publikum og de er helt med resten av konserten. Til å være et band for har stått opp fra de døde to ganger, er det en vital gjeng. Mulig det bare fordi jeg står på den siden, men spesielt gitarist Knut Schreiner (Euroboy) er i slaget. Han shower og småflørter med vokalist Tony Sullivan. Når de har låtmateriale som slår an også, så blir det en bra kveld. All My Friends Are Dead og Special Education får publikum til å hoppe og synge med. Det føles derfor litt malplassert når de følger på med utdrag avQueen-låtene Bohemian Rhapsody og We Will Rock You. Queen-show har vi allerede lenger ned i byen. Heldigvis kommer de fort tilbake til seg selv.

De påstår at Tønsberg er City Of Satan før de drar i gang med mer pyro til Back To Dungaree High. Det blir mange hits denne kvelden. Det mørke 90-tallet blir representert med Are You Ready For Some Darkness før de kjører på med Drenched In Blood fra reunion-plata Scandinavian Leather fra 2003. Lettfattelig, punka metal krydres med gitarsoloer og lekent spill. Det er litt småproblemer med vokalen her og der, men ikke verre enn at Sullivan slipper unna med det. Han mangler kanskje litt på å slå stemmen til Hank Von Helvete, men vi slipper å høre Hanks/Hans konspirasjonteorier, og Tony shower minst like mye. Etter litt rap-tøys med Jump Around, avslutter de hovedsettet med forrykende versjoner av Wasted Again og Fuck The World.

Om slutten av hovedsettet er forrykende, er ekstranummerne enda bedre. Age Of Pamparius er en seiersmarsj og maktdemonstrasjon, mens avslutteren I Got Erection er den store publiumsfavoritten. Med en lang intro sørger de for at så godt som alle på Kastellscenen er med på å synge refrenget. Slik passer de på at flere tusen er pumpa på testosteron i det de forlater årets Slottsfjell. Natta får vise hvor lurt det er...