Vår andre headliner er i boks. Den respekterte låtskriveren, gitaristen og vokalisten John Mayer skal avslutte Norwegian Wood, lørdag 14. juni 2014, skriver Norwegian Wood i pressemeldingen.

34-åringen har vunnet en rekke Grammypriser og solgt godt over 20 millioner album så langt i karrieren med sin vellykkete kombinasjon av blues, rock, soul, folk music, country og pop.

John Mayer har en solid katalog med hitlåter som ”Waiting for the World to Change”, ”Gravity”, ”Heartbreak Warfare”, ”Wildfire”, ”Queen of California” og ”Your Body is a Wonderland” – for å nevne noen. Hans egen versjon av Tom Petty-klassikeren ”Free Fallin’” har også vært en stor hit.

Hans siste utgivelse, ”Paradise Valley”, kom i 2013, og er et varmt og melodiøst album. Det er produsert av Mayer selv, i samarbeid med legendariske Don Was, som også har vært en viktig medspiller for artister som The Rolling Stones og BB King. Mayer og Was stod også bak produsentspakene på hans 2012-utgivelse ”Born And Raised”.

I oktober 2013 opptrådte han for et fullsatt Oslo Spektrum, forøvrig en konsert som solgte ut på rekordtid.

Fra før er Arcade Fire bekreftet til Norwegien Wood torsdag 12. juni.

På lørdag 14. desember kl. 10.00 starter salget av dagspass til lørdag 14. juni med John Mayer. Billettene koster kr 765,- + avgift, og fåes kjøpt på Billettservice.no, 815 33 133, Narvesen og 7-Eleven.