Britiske Wolf People kommer tilbake til Oslo etter en aldeles fabelaktig opptreden under Oslo Psych Fest i fjor, og nå skal de sørge for en psykedelisk sommernatt på Pokalen 11. juli.

Wolf People er et av de mest spennende rockebandet til å komme ut av England på årevis. Det er en erkebritisk folkete, prog-psykedelia over det som er helt uimotståelig live.



Wolf People har gitt ut to album som begge blitt kritikerroset både i Norge og utenlands, dette sas om forrige plate ”Fain” (2013, Jagjaguwar):

Uncut: ”Deliciously wiggy prog-folk” (4 av 5)
Mojo: “Further dexterous and dark folk-prog weirdness.” (4 av 5)

Musikknyheter: Å overgå Steeple var en nærmest umulig oppgave, men på sikt er det store sjanser for at Fain blir stående igjen som en bedre utgivelse totalt sett (9/10)

The Line Of Best Fit: “The results are frequently mesmerizing”

Support er The Devil and the Almighty Blues:

Seigt, tungt og riffa med et endeløst tog uten endestasjon fra bøttene bak og en vokal som henter insipirasjon fra like deler Son House og Endless Boogie. Tankene går til den skitne bluesen fra søttitallet. Det her er så langt fra tidens tann du kommer, og det er ingenting som gleder oss mer enn akkurat det. Skikkelig deilig møkkablues.