Programmet for våren er så godt som klart, så det er bare å krysse av datoene og begynne å glede seg til det som er det klart sterkeste programmet i 13thfloors historie.

Det begynner med Norges ubestridte konger av merseybeat Peter Berry & the Shake Set allerede nå til fredag. Deretter følger klubben opp med et av de beste bandene som tidligere har spilt på 13thfloor, nemlig The Len Price 3 som med sin helt uimotståelig modpopgarage er klare for nok en gang å få deg til å gå bongo på dansegulvet. I tillegg får du denne kvelden Frode Skjold fra blant annet The Indikation med sitt nye og mer enn spennende solo prosjekt. I april er det duket for The Cheaters!!! The Cheaters er tøffere en de fleste og bedre en det meste. Ingen rockeband i Norge har så stort potensial som disse tre Tønsberg guttene og de kommer til 13thfloor stinne av selvtillit etter en lang Europaturne. Det er leeeeenge siden de har spilt i byen, så forvent fullt hus og kjempestemning, skriver 13th Floor i pressemeldingen.

Man får sjeldent eller aldri mulighet til å si det, men i mai kommer et av verdens beste band på 13thfloor. THE SADIES!!! Har du ikke hørt om The Sadies er det bare å løpe til nærmeste platesjappe og gå til innkjøp av alle deres plater! Som Dagbladets anmelder sa det i anmeldelsen av deres siste plate New Seasons, ”The Sadies fra Canada er en alt. countryentusiasts våte drøm, med ekspertise innen alt fra disiplinert bluegrassplukking og stilfullt balladeri til twangy psykedelia, surf og outlaw-garasjerock, og eventyrlige evner til å blande alt sammen til sømløs, men grensesprengende countrymusikk.”. Og som Egon Holstad sa det i sin kåring av årets beste album for 2007, ”Når man anmelder plater, hender det man begår feil. Jo da, selv undertegnede kan slumpe til med ca. en sleiv i skuddåret. At jeg ga denne skiva en lusen femmer på terningen er i så måte et glimrende eksempel på en fatal feilvurdering. Skiva står nemlig til en klar sekser og vel så det. Den beste countryskiva siden et eller annen annet genialt. Ei skive med evig levetid, uten dødpunkter og totalt blottet for svakheter”. Legger du til Norges konger av mariachi death surf er dette en kveld du ikke kan gå glipp av!


I juni er det duket for surf bandet The Barbwires fra Sverige.

Billetter på forhånd er i salg i baren på Garage, Tiger og om ikke alt for lenge Big Dipper. Det burde være unødvendig å si at april og mai gigene burde kjøpes inn så raskt som mulig, avslutter pressemeldingen.

Program:

Fredag 15. februar med Peter Berry & The Shake Set (80,-)

Fredag 14. mars med The Len Price 3 (uk) + The Edorf Dlojks Conspiracy (120,-)

Fredag 18. april med The Cheaters + (150,-)

Fredag 02. mai med The Sadies (can) + Los Plantronics (150,-)

Fredag 06. juni The Barbwires (s) + (100,-)