Jula nærmer seg og når de klammeste familieselskapene og den mest kvalmende marsipanen har kommet på armlengdes avstand, er det klart for rock på Last Train. Den legendariske rockebaren byr på fem fete kvelder mellom jul og nyttår. Hver konsert koster 100,- og det er ikke forsalg. Dørene åpner 21.00 hver dag og det kan være god grunn til å møete opp tidlig. Slå deg sammen med gamle og nye kjente for å feire på skikkelig vis. Her er det ingen grunn til å frykte snerk på akevitten.

FRE 26/12 GERILJA 100,-
Hvem hadde vel ventet noe slikt fra Lambertseter? Gerilja er hovedstadens freskeste krafttrio og de innrømmer stor respekt for årgangsrock og har blant annet Marc Bolan og Claudio Caniggia blant sine helter. Bandet la ut på sin første Norges-turné i vår, som et resultat av at de vant Zoom. Nå er de klare for å fyre av startskuddet for Last Trains femdagers romjulsfest.


LØR 27/12 GRAND ISLAND 100,-
Tidligere i år ga Grand Island ut sitt andre album og sikret seg spillejobber og radiorotasjon over hele vårt langstrakte rike. Deres herlige miks av røff rock, amerikansk tradisjonsmusikk og fengende lekenhet har gjort dem til favoritter som kan brukes til både hverdag og fest. Vi garanterer en svett aften med glis så brede at de går fra vegg til vegg inne i vårt lille krypinn.


SØN 28/12 KING MIDAS 100,-
King Midas er ikke bare Oslos egne popknekter, de er også det bandet som oftest har stått på vår scene i romjula. Har du vært på en av de foregående leksjonene i musikalsk gledespreding, veit du hvorfor vi inviterer King Midas tilbake. Har du ikke vært med på dette tidligere, nei da er det faen meg på tide. Her blir det dansemoro, hemningsløs flørting, upåklagelig stemning og trivelige bartendere. Med andre ord alt man kan ønske seg.


MAN 29/12 BRUT BOOGALOO 100,-
Er du glad i god hard rock, bør du elske Brut Boogaloo. Bandet er det mest vellykkede svensk-norske samarbeidet siden Selskapsreisen-filmene. Årets skive har fått tittelen Dirty Living og viser at bandet er i stand til å lage gromlyd med seks-sju tær i 70-tallets herligheter, uten å låte gammalmodig. Gnistrende gitarer og gyngende groove går hånd i hånd. Dette blir en feiring av alt som er deilig med fet rock og godt barliv.


TIRS 30/12 HOWL 100,-
Vi kommer ikke på noen band som har vært så begeistra for vår lille scene de siste årene som Howl. Dermed skulle det bare mangle at de ble invitert på julefest hos oss. Bandet har det siste året gått fra å være hyllet av kresne kjennere med sans for Stones, Springsteen, Faces og annen evigung musikk, til å bli et av 2008s heiteste navn. Howl kommer til å stå for en glimrende oppvarming til det nye året.www.lasttrain.no