Den amerikanske rapperen Snoop Dogg spilte i oktober en kritikerrost konsert i Oslo Spektrum, og idag ble det klart at han allerede i juni kommer tilbake til Norge. Denne gang er det Arendals Hovefestival som får storbesøk, og festivalen skriver på sidene sine:

"Endelig kom beskjeden vi har ventet på; Snoop Doggy Dogg is in da house! Det amerikanske rap-ikonet, som med sin helt spesielle stemme og slentrende stil har blitt en av verdens største superstjerner, kommer altså til Tromøya. Gin & Juice, anyone?

Calvin Cordozar Broadus, Jr, bedre kjent under navnet Snoop Dogg, har gjennom sin 20 år lange karriere hittil gitt ut 11 album,og har i sterk grad vært med på å definere populærmusikken slik vi kjenner den i dag. Han slo igjennom da han gjestet på flere låter på Dr. Dres rap-mesterverk The Chronic i 1992 og har siden solgt flere titalls millioner album på egen hånd. Og vi kan jo i tillegg nevne at han i dette øyeblikket befinner seg høyt på VG-lista i tospann med en annen Hoveklar rapper, nemlig Wiz Khalifa…

Det er nettopp Snoops evne til å stadig holde seg aktuell, samt den nesten to meter høye karens status som populærkulturelt ikon som gjør ham til en av verdens største superstjerner – en superstjerne som gjør seg like bra på en scene som på skive. Live er han nemlig et fyrverkeri av coolness og en karismatisk artist av den sjeldne sorten. Med en hitrekke vi neppe får plass til å ramse opp her blir nok dette en hitparade og fest Hoveskogene seint vil glemme…"