Den britiske popprinsessen er endelig tilbake i Oslo, og hun tar med seg et forrykende sceneshow og sin omfattende hitkatalog til Telenor Arena fredag 4. mars 2016.

– Det er en glede å jobbe med Ellie Goulding, mer profesjonell og dedikert popstjerne skal du lete lenge etter. Det er på høy tid at hun får Telenor Arena som lekegrind, og det blir et vanvittig show som vi gleder oss til å få være en del av, forteller ansvarlig arrangør i Friction AS, Mark Vaughan.

Ellie Goulding inntok for alvor poptronen i begynnelsen av 2015 da hun slapp superhiten ”Love Me Like You Do”. Singelen, som også er en del av Fifty Shades of Grey soundtracket, inntok raskt førsteplassene verden over.

Ellie Goulding er heller ikke fremmed for å låne bort sin vakre sopranstemme. Hun har samarbeidet med flere av de største navnene på den musikalske stjernehimmelen, blant annet Calvin Harris og Norgesaktuelle Major Lazer og Zedd. Nå er den multitalentfulle jenta klar med nytt album, ”Delirium” kommer i butikkene 6 november i år. Den første singelen så dagens lys i går, og går allerede sin seiersgang over norske radioer. Norge, Oslo og Telenor Arena er en av de heldige få som vil få besøk av en meget travel Ellie i 2016. Vi kan se frem til et ellevilt sceneshow og et hitparade av de sjeldne og Ellie Goulding på sitt aller beste.

–I can't wait to come to Norway and Telenor Arena in March, my new amazing show will absolutely rock your world! -Ellie Goulding