Thulsa Doom`s comeback har virkelig vært en kjempesuksess, og nå har vi kommet til selve kronen på verket, nemlig fremførelsen av den både Spellemanns og Alarmpris-nominerte andreskiva ”….And Then Take You To A Place Where Jars Are Kept.”

Mange har ”Jars” blant sine topp 5 Norske album noensinne, bl.a KVELERTAK`s Bjarte Lund Rolland:

” Hvis 'Seats' er Norges 'Blues for the Red Sun', så er 'Jars' Norges 'Songs for the Deaf'. På same måte løftes stonerrocken med dette meisterverket ut av gjørma, ut av blues-doom-jam helvetet som den etterkvart blei meir og meir forbunde med. Litt mindre stoner og litt meir rock (eller rawk som det var kult å skrive på den tiden), mindre riffparader og meir LÅTAR, og ei finesse som manglar sidestykke i norsk rockehistorie. 'Jars' er heilstøypt, alle låtane held høgt nivå. Dynamikken og variasjonen gjer dette til eit album som tålar å høyres i si heilhet frå start til slutt, og det er vel ikkje alltid tilfelle i norsk rock, for å sei det mildt. 'Jars' er mi definitive favoritt i Thulsa-kanonen. Folkehøgskule-soundtrack, vorspiel-gjenganger, turnébuss-blaster, og inspirasjon til mang eit bandprosjekt, Kvelertak inkludert.”Fredag 23. oktober Rockefeller med Deathcrush og Lonely Kamel.

På ”The Seats Are Soft But The Helmet Is Way Too Tight” turneen i fjor måtte Rockefellerhuset sette opp ekstrakonsert, så det gjelder det å skjerpe quiz-sansene:

Hvem spiller den veldig, veldig triste mannen i videoen til Shot by both sides?