For et par år siden fant originalbesetningen sammen igjen i øvingslokalet og på scenen.

For mens bandet har vært helt stille har platene fortsatt å sanke kjærlighet fra stadig nye tilhengere. Thulsa Doom startet som et temmelig sjangerbevisst stonerrockband med hissig vokalist, men utviklet seg snart til et band som spilte flere forskjellige former for tung rock, og noen former for ikke så tung rock. (Plata "...and then take you to a place where jars are kept" ble nominert til Spellemann i Rock, og Alarmprisen i Metal uten at noen syntes det var rart). Mens Thulsa Doom gjorde ingenting i ti år, var det stadig flere som hørte på platene.

Thulsa Dooms nye plate A Keen Eye for the Obvious kom forrige uke. Vi spurte hvert bandmedlem om den musikalske inspirasjonen da de startet bandet.

Papa Doom : For min del er det nok Ween – Pure Guava.El Doom : Thulsa Doom ble startet dagen etter jeg hørte Kyuss - Sky Valley, så den må vel med da.Doom Perignon : Siden Kyuss er tatt vil jeg overraske med Stray Cats - Stray Cats. Forklarer stor gitar med bigsby, jazzakkorder og bakoversveis.Angelov Doom : Tror bassisten i dag vil trekke fram Wrong med Nomeansno selv om jeg ikke har noe smart å si om hvordan den har påvirket min rolle i Thulsa Doom.Fast Winston Doom : Tror jeg går for Helmet - Meantime. Det var det første moderne hardrockbandet jeg virkelig digget, og så ble jeg stor fan av John Stanier. Brekket i FBLA II har aldri helt forlatt meg. Og så husker jeg at det var kult at de var så streite.Thulsa Doom skal på turnè og besøker følgende sjenkesteder:

TURNÉDATOER

27.oktober Bergen - Garage Bergen
28.oktober Stavanger - Folken
9.november Lillestrøm - Martins Pub
10.november Arendal - Munkehaugen scene
11.november Porsgrunn- RIP Rockeklubben I Porsgrunn
17.november Trondheim - Studentersamfundet i Trondhjem
18.november Oslo - Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene

Hører du noen av inspirasjonene her?