Kendrick Lamar tar med seg The DAMN. Tour til Norge og har med seg Special guest James Blake.

Kendrick Lamar har annonsert datoene for THE DAMN. TOUR 2018 i UK og Europa! Det blir 15 konserter i 11 land, og med seg har han den Grammy-nominerte og Mercury Prize-vinnende artisten James Blake. Fredag 2. mars står Norge for tur!

Med syv Grammy-priser under beltet inntar Top Dawg Entertainment-rapperen, Kendrick Lamar, Europa med THE DAMN. TOUR våren 2018. Turneen er produsert av Live Nation og stopper innom 11 land. Det hele starter på 3Arena i Dublin (Irland) 7. februar, deretter går turen videre til UK, Tyskland, Frankrike, Belgia, Danmark, Norge og Sverige.

THE DAMN. TOUR etterfølger hans kritikerroste fjerde album DAMN. (Top Dawg Entertainment/Aftermath/Interscope Records), som debuterte på førsteplass på Billboard 200. Dette er tredje gang Kendrick tar denne topplasseringen, og albumet har til dags dato solgt over 2,3 millioner og blitt streamet over 400 millioner ganger. DAMN. inneholder 14 låter, som tar for seg kontroversielle og dagsaktuelle temaer.

Kendrick Lamar har tidligere levert to fantastiske konserter i Oslo, på Sentrum Scene i 2013 og Øya i 2015, og imponerte både publikum og anmeldere. Nå er det bare å begynne å glede seg til en av dagens største og mest aktuelle rappere tar turen tilbake i mars 2018.Billetter i salg fredag 6. oktober kl. 09.00.