Kendrick Lamar er aktuell med det nye albumet «Mr. Morale & the Big Steppers», hans første på hele fem år! I den forbindelse annonsere han «The Big Steppers Tour», sponset av Amazon Music og Rotation. Gjør dere klare til konsert med en av verdens største og mest populære rappere i Telenor Arena 19. oktober!

Kendrick Lamar slipper i dag sitt etterlengtede femte album. Mr. Morale & The Big Steppers er et dobbeltalbum med hele 18 spor totalt.

Hør albumet HER!

Fans og lyttere verden over har ventet på ny musikk fra Lamar, som natt til mandag slapp låten «The Heart Part 5» med tilhørende musikkvideo. Videoen har passert 20 millioner visninger allerede, og singelen debuterte på Spotifys førsteplass i USA.En rekke bidragsytere er med på albumet; Ghostface Killah, Baby Keem, Beth Gibbons fra Portishead, Summer Walker, Thundercat, Sampha, Kodak Black og flere. Med seg på produsentsiden har han Pharrell Williams, the Alchemist, Sounwave, Beach Noise, Duval Timothy og mange flere.

Forfatteren Eckhart Tolle bidrar som forteller på flere låter. Whitney Alford, Kendrick Lamar sin partner som også er synlig på albumcoveret, bidrar som forteller på låten "We Cry Together". Florence Welch er kreditert som låtskriver på samme låt.

Kendrick Lamar er utvilsomt en av de mest anerkjente rapartistene noensinne. Den amerikanske rapperen og låtskriveren har vunnet hele 13 Grammy Awards, seks Billboard Music Awards og den prestisjetunge Pulitzer Prize for albumet DAMN, som første ikke-klassisk eller jazz-artist noensinne. Albumet DAMN har sanket inn over 70 millioner strømninger bare i Norge.

Support på turneen er Baby Keem og Tanna Leone.

Billetter i salg fredag 20. mai kl. 10:00. Det er ingen nedre aldersgrense på konserten, men barn under 15 år må være i følge med en voksen.