Ed Sheeran spiller på Stavernfestivalen til sommeren. Den internasjonale verdensstjernen har ikke besøkt Norge på 10 år. Nå gjenforenes han endelig med sin store fanskare i Norge.

«Det blir ikke større enn dette!», melder Trond Opsahl i Stavernfestivalen. «Vi er helt i ekstase. Det er med stor glede vi kan annonsere at vi har booket en av verdens desidert største stjerner, eksklusivt til Stavernfestivalen i 2024».

Den internasjonalt anerkjente singer-songwriter og musikkprodusenten Ed Sheeran har oppnådd global, gigantisk suksess med låter som «Shape of You,», «Thinking Out Loud" og "Castle on the Hill." Ed Sheeran begynte sin musikalske karriere i tidlig alder og har utgitt flere kritikerroste album, slik som "÷" (Divide) og "x" (Multiply). Musikken hans har dominert hitlistene og mottatt utallige priser og nominasjoner. Med sin unike evne til å blande pop, folk og akustiske elementer – har han utviklet et lydbilde som har engasjert og trollbundet mennesker i alle aldre.

Anmeldelse: Vi så Ed Sheeran på Rockefeller i 2012!

Nytt album på vei.Den 29. september, samme dag som billettene til Stavernfestivalen går i salg, slippes hans nyeste album «Autumn Variation». Albumet, som gis ut på Ed Sheeran sitt eget plateselskap, «Gingerbread Man Records», består av 14 låter, om 14 venner. Etter å ha gjennomgått en tøff start på året i fjor, og innsett at mange av hans nære venner stod overfor større, krevende livsendringer – var det musikken som hjalp han med å håndtere og forstå alle følelsene sine. Ikke minst akseptere alle endringene livet fikk, for han og hans venner. Ed Sheeran har allerede skapt enorme forventninger til albumet og fansen bobler over av ekstase for å dykke inn i hans musikalske verden igjen.Stavernfestivalen utvides med én dag.Stavernfestivalen utvides med én dag i 2024, den 3. - 6. juli. Festivalen har opplevd enorm suksess de siste årene, og tiltrukket seg titusenvis av publikummere hver dag, fra hele Norge og Norden. Med store nasjonale og internasjonale bookinger, samt en fantastisk arena, har festivalen inntatt posisjonen som en av landet største, viktigste og mest sentrale musikkfestivaler. Festivalen utvides nå fra å være en 3-dagersfestival, til å strekke seg over hele 4 dager.

«Det har vært et klart ønske fra publikum om at festivalen burde strekke seg over enda flere dager. I takt med at festivalen har har vokst seg større og større for hvert eneste år, føles det nå naturlig å utvide og gi vårt publikum enda flere unike Stavern-opplevelser» sier Trond Opsahl.

Ed Sheeran er første bekreftede artist til Stavernfestivalen 2024. Flere artister vil bli offentliggjort fortløpende.