Hollywood er navnet på den nye supergruppa bestående av Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska. I dag slipper de sin debutsingle, som har fått tittelen Monster

Låta «Monster» beveger seg i et dramatisk og melodisk landskap med referanser til både Roxette, ABBA og Metronomy. Resultatet er en original, direkte og fengende låt om mørk og skremmende kjærlighet.

I april spilte bandet sin første konsert på Arte Music Festival i Paris, en konsert som også ble tv-sent i Frankrike. Hollywood debuterer på norsk jord på festivalen Vill Vill Vest i Bergen 14. september.

Trioen bak Hollywood, Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska har gjennom flere år bidratt på hverandres soloprosjekter. I Hollywood bidrar alle tre som låtskrivere og produsenter. Etter å ha etablert sine respektive artistkarrierer, var tiden moden for et felles prosjekt. I følge dem selv:

"Fordi vi alle ville gjøre noe nytt både innen låtskrivingen og det estetiske. Et sted hvor det var rom for å være breial og å omfavne hverandres guilty pleasures. Det ble mye gøyere å ta et skritt inn i det ukjente sammen"



Hollywood jobber for tiden med å ferdigstille debutplata som etter planen skal slippes i 2019.