Foto: Lars Jørpeland


Postpunk-bandet fra Kristiansand har siden oppstart i 2017 gjort seg bemerket for deres skjødesløse, eksentriske utrykk på livescenen. Allerede i bandnavnet JEJUNE, som betyr barnslig og naiv, får man en idé av utrykket til gjengen. Vokalist Terence Dougherty’s autoritære stemme sender lytteren frem og tilbake i tid, som i en skamtrimma delorian, hvor Manchesters The Factory, Londons The Marquee og New Yorks CBGB’s er noen av stoppestedene.

JEJUNE er barndomskompiser og møttes for første gang på ungdomsskolen.

- Vi kjente egentlig ikke til hverandre før to av oss endte opp på legevakta samtidig. Bandet ble på mange måter startet pga en finger ute av ledd og en forstuet ankel», sier gitarist Alexandra Revold.

JEJUNE startet året 2021 med å signere platekontrakt med Braveheart Records, som er drevet av Jonas Alaska, Billie Van og Mikhael Paskalev. Sistnevnte, som med sin internasjonale braksuksess av et debutalbum «What´s Life Without Losers» fungerer også som produsent for gjengen. Singelen Johnny B. Goode is Dead er det andre kuttet fra EPen som slippes før sommeren 2021.- JEJUNE delte scenen med oss i fjor og det var en av de sjeldne gangene man får sett noe som var helt ukjent men så friskt, hipt tidløst og nesten skremmende bra, sier Mikhael Paskalev.

- Som en uslepen diamant jeg bare måtte raske med meg i lomma før noen andre, avslutter han.Dette gleder vi oss til å se på scene så snart som overhodet mulig!