Den 25. april 2022 kommer den talentfulle briten tilbake til Norge, og denne gangen inntar han Vulkan Arena med et helt nytt album under armen.

Jake Bugg har spilt til utsolgte konserter flere ganger i Oslo. Konsertene på Parkteatret, Rockefeller og Kulturkirken Jacob høstet fantastiske anmeldelser over hele linja.

«Dette låter som tidlig Arctic Monkeys, og Bugg så ut til å storkose seg da han fikk slippe frem sin nye og utagerende side for fullt.» - Gaffa (2013)

«Det var temmelig fantastisk det man fikk oppleve fra scenen denne kvelden. En 19-åring med gitaren sin som bar hele showet på egen hånd.» - Musikknyheter (2013)

Les intervju med Jake Bugg.

«Jake Buggs musikk hører strengt tatt til i en annen tid og et annet sted. Vi tas med på en reise 50 år bakover i tid». – Gaffa (2016)

Det hele startet på Introducing-scenen under Glastonbury i 2011. Der ble han oppdaget av plateselskapet Mercury Records, som han fikk platekontrakt med, og sensasjonen var et faktum. 27-åringen siden gitt ut fire album og en rekke hitsingler, og regnes som en av de mest erfarne i bransjen.

Det nye albumet «Saturday Night, Sunday Morning» slippes på nytt plateselskap – RCA Records, den 20. august 2021. Den euforiske singelen «All I Need» gir et godt inntrykk av hva vi har i vente.“The process and work that went into making these songs, is the most fun I´ve ever had making a record” – Jake Bugg

Han har også nylig gjort samarbeid med merkevarene Saint Laurent og Burberry, og hans avslappede, slående og nonchalante image går igjen i både musikken og stilen hans.

Jake Bugg lager musikk med en ro og tyngde som kan minnes om musikk fra Bob Dylan og Johnny Cash, og han gjør det med en trygghet til eget materiale som er sjelden i dagens unge musikere. Vi gleder oss til et gjensyn med Norgesfavoritten på Vulkan Arena den 25. april 2022!

Billetter i salg via Ticketmaster fredag 25. juni 10.00