Foto: Jenny Risher

Alice Cooper har med sine karakteristiske sceneshow sjokkert og underholdt publikum verden over i en årrekke! Nå er skrekkrockens far klar for ny turné, og 7. juni 2022 kan du oppleve pioneren live i Oslo Spektrum. Denne gangen har han med seg Airbourne som special guests.

LES OGSÅ: Alice Cooper på Sentrum Scene i 2017: Mareritt fra øverste hylle

Alice Cooper er utvilsomt en av hardrockens mest innflytelsesrike personer. Eventyret startet gjennom bandet hans, som senere utviklet seg til en braksuksess av en solokarriere. Gruppa ble oppdaget av Frank Zappa i 1969, og signert til hans plateselskap. De hentet inspirasjon fra skrekkfilmer, vaudeville og garasjerock, og skapte et unikt sceneshow som inneholdt elektriske stoler, giljotiner, falskt blod og slanger. Bandet ga ut flere album tidlig på 70-tallet, blant annet «Love It to Death», «Killer», «School's Out» og «Billion Dollar Babies», som i dag har klassikerstatus.

Alice Cooper slapp sin første soloplate i 1975, konseptalbumet «Welcome to My Nightmare». Utgivelsen ble fulgt opp av en banebrytende, teatralsk turné, som virkelig satt fart på karrieren hans. Her må vi også trekke frem «Trash» fra 1989, som inneholdt den massive hitsingelen «Poison». Flere utgivelser, filmer og TV-opptrender senere får publikum fremdeles ikke nok av Cooper, og han fortsetter å gjøre det ha liker best, nemlig å reise rundt i verden for å gi ny og gamle fans en konsertopplevelse utenom det vanlige.

Denne gangen har han med seg australske Airbourne som special guests. Rockebandet har gjennom mange år høstet stor internasjonal suksess og toppet listene i hjemlandet, USA og Europa. De er et velrenommert liveband som har turnert verden rundt, og vært support for storheter som The Rolling Stones. I Norge har de blant annet solgt ut Rockefeller og gjestet Tons of Rock.

Billetter i salg fredag 17. september kl. 10.00.