Tidlig i karrieren: Minor Majoritys aller første pressebilde som fullt band.I januar neste år fyller Minor Majoritys gjennombruddsalbum Up For You & I 20 år. I den forbindelse slipper bandet neste uke en dobbel jubileumsutgave av albumet på farget vinyl.

Den første platen inneholder en remastret utgave av det opprinnelige albumet. Plate nummer to inneholder demoer og outtakes fra plateinnspillingen. Den nye utgaven slippes kun i 300 eksemplarer.

- Up For You & I var den platen der vi fant lyden vår som band. Derfor er «Up For You & I» også trolig den beste plata vår. Av en eller annen merkelig grunn traff vi tidsånden også, og albumet nådde et stort publikum. Plata la dermed grunnlaget for det som har blitt en lang karriere. Det er verdt å feire, synes jeg!, sier vokalist Pål Angelskår.

Albumet, som var bandets tredje i rekken, genererte to store radiohits, She Gave Me Away og (In That) Premature Way. Det solgte til gull og lå 24 uker på VG-lista – med 4. plass som høyeste plassering. Høsten 2004 ble det nominert til Alarmprisen for årets beste pop-plate. «Up For You & I» ble også bandets brekkstang inn i det europeiske platemarkedet, med overraskende gode salgstall for en indie-plate, godt hjulpet av anmeldelser i blant annet Frankrike, Tyskland, Nederland og Sveits.Torsdag 16. november presenteres albumet i platebutikken Big Dipper i Oslo, der Pål Angelskår og Jon Arild Stieng samt albumets produsent Andreas Berczelly skal snakke om albumet og spille av noen utvalgte låter. I tillegg blir det mulighet for platesignering. Signert plate kan også bestilles på nett.

I januar 2024 legger bandet ut på en norgesturné der de fremfører albumet i sin helhet. Her er alle stedene de besøker:

Kongsberg, Energimølla 12.januar

Oslo, Rockefeller 13.januar

Drammen, Drammen Kulturhus 18.januar

Skien, Parkbiografen 19.januar

Kristiansand, Haubitz låve 20.januar

Bergen, Kulturhuset i Bergen 25.januar

Haugesund, Høvleriet 26.januar

Ålesund, Terminalen 16.februar

Trondheim, Byscenen 17.februar

Bodø, Svømmehallen Scene 23.februar

Tromsø, Driv 24.februar