Foto: Per Ole Hagen

Buktafestivalen og Malakoff annonserer i dag at The War on Drugs kommer til Norge tredje uka i juli 2024. For å markere 10-årsjubileet for sitt kritikerroste album "Lost In The Dream" er bandet klare for å skape festivalmagi – først på Malakoff og deretter på Bukta.

Les vårt intervju med Adam Granduciel fra The War on Drugs her

Med Adam Granduciel i spissen, har det folkekjære rockebandet fra Philadelphia, med sitt unike lydbilde og harmoniske melodier, blitt til en av de mest anerkjente aktørene innenfor moderne rock. Deres evne til å trollbinde publikum med fengende gitarriff og rike melodiske arrangementer har sikret dem en plass i hjertene til rockefans over hele verden.

– Det er rått å kunne fortelje at fredag 19. juli så får vi oppleve eit av våre største favorittband spele sin aller fyrste konsert på ei vestlandsk festivalscene. Og det på vesle Nordfjordeid! Det blir så stas!, uttaler en entusiastisk festivalsjef Arnt-Ivar Naustdal fra Malakoff.

Buktafestivalen ser også frem til bandets tilbakekomst, etter deres legendariske opptreden for 10 år siden.

– Å få The War on Drugs tilbake til Bukta er en drøm som går i oppfyllelse. Åpningskonserten deres i 2014 snakkes fortsatt om som en av de beste konsertene i Buktas historie, og vi gleder oss utrolig mye til at et av århundrets beste rockeband skal avslutte hele festivalen, forteller en henrykt bookingsjef i Buktafestivalen, Isak Harbitz.

Med sitt siste studioalbum «I Don’t Live Here Anymore» fra 2021, som mottok strålende kritikker inkludert en sekser på terningen fra NRK, har bandet bevist sin enestående evne til å konsekvent skape musikk av skyhøy kvalitet som treffer rett i hjertet.

Gjør deg klar for å ta imot et av de råeste bandene der ute. Gjør deg klar for «A Deeper Understanding», og gjør deg klar for en konsert for historiebøkene. Det er klart for THE WAR ON DRUGS!

Malakoff og Buktafestivalen arrangeres 19.-20. juli 2024, og billettsalget er i gang!