Keep Coming Back Band består av fire menn som alle har gjennomgått noe helt ubegripelig for de aller fleste. De møttes gjennom musikken, men felleskapets røtter stikker enda dypere. Alle fire har gått igjennom tungt rusmisbruk, men kom ut på den andre siden med liv og sjel i behold. Bandets historie er et moderne eventyr, men som albumtittelen Hjula ruller antyder går veien fortsatt videre.

- Vår erfaring er at det går an å bli fri fra avhengighet og det er dette håpet vi forsøker å formidle, sier bandet til Musikknyheter.no

- Med dette bandet får vi utløp for det vi brenner for: lidenskapen for musikken og den energien musikk gir oss. Å lage musikk har vært en viktig del av prosessen når vi kom tilbake til det nyktre livet. Tekstene handler mye om våre egne erfaringer både før, under og etter rusen. Alt fra å sitte med nåla i armen til å føle lykken fra kjærlighet. Det er mange store kontraster i våre tekster.

- I januar fikk vi platekontrakt med Drabant Music. Hjula ruller er første utgivelse, og planen er å komme med mer ny musikk i ikke altfor fjern framtid. Det er over ti år siden forrige utgivelse på egen label, forteller de videre til Musikknyheter.no

Albumets singel og åpningsspor «På tide» kom 22. februar, og den handler om at man noen ganger i livet må ta et valg.

– Du har tenkt lenge at du skulle tatt grep og går med følelsen av at noe må skje. Kanskje våkner du opp en vakker dag, og går en annen vei, sier de.

«På tide» er skrevet av Dag Vargset. På albumet deler Sigmund Øvrum (vokal/gitar) og Dag Vargset (vokal/gitar) låtskriverjobben mellom seg med god hjelp fra bandmedlemmene Jan Vaaland Johannessen på tangenter og Vidar Andre Ahlquist på trommer.Danny Young (Gluecifer) har produsert «Hjula Ruller», og Anders Nordengen har vært tekniker og mikser.

- De spurte om jeg kjente til en som kunne produsere deres neste album og jeg tenkte ganske kjapt at dette kunne være noe for meg, heldigvis var bandet enig i dette selvom jeg aldri har produsert et helt album alene før, forteller Danny Young til Musikknyheter.no

- Grunnen til at jeg ville bli med på dette er fordi jeg følte at det lå mye bra musikk, men også mange gode og dønn ærlige tekster her. Jeg merket tidlig at det var god formidlingsevne i begge vokalistene, men også et uforløst potensiale. Dette har vi jobbet med. Særlig i låter som «Sjuk» og «Detti ned fra himmelen» så kan du høre at de jobber med å formidle ganske sterke følelser.

- Dette håper jeg at når fram til lytteren også. Vi har jobbet med denne skiva i to år og det har vært en utrolig kul opplevelse. Jeg har pusha dem en del og de har tatt utfordringene og levert et album som vi er jævlig stolte av! Avslutter Gluecifer-trommisen.