Foto: Ole Magnus Storberget

Backstreet Girls har holdt det gående siden 1984 og har ingen planer om å sette ned tempoet, tvert imot spiller de flere konserter, for et større publikum, enn de kanskje har gjort noen gang. De norske rockelegendene blir bare bedre og bedre med årene.

Bandets nye album In Lust We Trust har fått gode mottakelser og vår anmelder Bærnt Blix mener at de virkelig har truffet en nerve med denne skiva! Les vår anmeldelse

Bandbesetningen under innspillingen av In Lust We Trust består av Bjørn Müller (vokal), Petter Baarli (gitarer), Gaute Vaag (bass) og Anders Langset (trommer) og albumet er produsert av Stamos Koliousis, samme mann som også produserte forgjengeren, Spellemann-nominerte «Normal is Dangerous».

Vi har tatt en kjapp prat med hele gjengen og bedt dem om å lage en spilleliste med ti låter som har inspirert In Lust We Trust.


Grattis med nytt album. Hvordan har dere jobbet med denne skiva?

Vi hadde mange låter å ta av. Vi begynte med å øve inn cirka 25 låter, og så havnet vi til slutt på ti av disse. Bjørn skrev tekster, og så gikk vi i studio og spilte inn låtene, forteller Petter Baarli.

Hva var det største utfordringen i studio?

BM: Corona. Venting!

PB: Den lange bakken å gå opp til studio


Hva er favorittlåta fra skiva?

BM: Det er vanskelig å si, det varierer litt.

PB: Det er blitt en suveren skive synes vi, alle låtene er like fine!
Det er mye bra norsk musikk om dagen. Hvilke andre norske artister digger dere?

BM: Kosmik Boogie Tribe, The Good, The Bad & The Zugly

PB: Lazy Sods

JA: Göttemia

Dere skal ut på ny turné til høsten, hva er de topp 3 beste scenene i Norge?

BM: Ullevaal.

GV: Spektrum? Rockefeller

PB: Ekebergsletta er fin. Rockefeller er bra. Men det er masse fete steder…

BM: Det er fett å spille. Når vi skal på turné nå, regner jeg med at det blir utsolgt over hele linja og da er det fett, vet du, nesten samme hvor du er.


Ti sanger som har inspirert det nye albumet:Kommende konserter