Etter den kritikerroste debuten CRUX fra 2011 er Sandra Kolstad allerede klar med oppfølgeren: (Nothing Lasts) Forever. Kolstad byr denne gangen på et konseptalbum, med vann som estetisk og konseptuelt utgangspunkt for tekst og komposisjon. Albumslipp er satt til 28. september.

(Nothing Lasts) Forever er produsert av Sandra Kolstad og den svenske improvisasjonsmusikeren og komponisten Petter Eldh. Hun gjør også duetter med den levende hiphop-legenden Son Of Light, en av landets mest talentfulle popsangere Lucy Swann, samt teknoduoen Bloksberg.

Både plata og alle låtene har alle paranteser i titlene. Parantesene representerer en tvetydighet, noe paradoksalt, en motstand mot det ensidige og enkle. Albumet er et forsøk på å favne alt, som havet: Det dystre, det dansante, det underbevisste, det konstruerte, på samme tid mørke og lys, på samme tid pop og avantgarde. På samme tid hardt som is, flytende som vann.

Hun er lysere enn på forrige plate CRUX, men også mørkere. Er både mer personlig og mer politisk. Sjangermessig jobber hun også bredere: Albumet er en shapeshifter som krever å få bevege seg i flere retninger. Pop, hip-hop, new wave, dubstep og disco.

Første singel ut fra plata er "The Well (We Will Change It All)", hør den her: