Sandra Kolstad ga i januar ut singelen Burning Love - en forsmak på hennes kommende album som slippes til sommeren. Nå er også videoen her - laget av Trine Krigsvoll Haagensen og Berlin-baserte Carlos Vasquez.

- I arbeidet med musikkvideoen ble det viktig å synliggjøre det private, det ekte og det sårbare, men også det seige – motstand, fandenivoldskhet og humor. Løsningen ble analog film, og koblingen mellom ulike filmatiske uttrykk. Naturen har fått en gjennomgående sentral rolle. Sandra som drar rundt på trær og kvist og lager bål befinner seg i en dokumentarisk stil, mens Sandra med den fantastiske hvite dressen er Super-Sandra – overleveren, filmet i en mer eksessiv og utfordrende stil, et sted mellom musikkvideo og fantasy. Sandra i badekaret er kanskje et sted midt i mellom, og i overgangen mellom de to, forklarer Trine Krigsvoll Haagensen.

- Sandra Kolstad er et multitalent med stil og smak. Hun jobber beinhardt og har høye forventninger til dem hun jobber med. 'Burning Love' er en knyttneve. Den treffer i hodet, hjertet og dansefoten. Jeg har elsket denne låta siden første gang jeg hørte den. Å bli invitert med til å lage musikkvideo var derfor noe jeg sa ja til med stor respekt og mye fryd, sier Haagensen om samarbeidet.