Sandra Kolstad er endelig tilbake med ny musikk. Etter å ha gitt ut to kritikerroste album og turnert verden rundt, har den hun den siste tiden jobbet i studio for å ferdigstille sitt nye album, Zero Gravity State of Mind. Albumet slippes til høsten, men allerede i dag kom første lyd, i form av låten Rooms, som er produsert av Yngve Sætre og Souldrop. Låten har i tillegg fått en fargerik og snasen musikkvideo, regissert av James Slater.

James, som tidligere har jobbet med bl.a Kaiser Chiefs, Q-Tip og The Go! Team, sier dette om den videoen:

– Sandra came round to our house for breakfast, we painted her blue and took her to the woods to make a video. In post we reversed the colours so that blue became yellow and all the colours of the forest turn a magical crimson. A fantastical world is born! Sandra's own private Room.

Selv, sier hovedpersonen at låten er en ode til livet og menneskeheten.

– Det var en stor ære å få love til å jobbe med James Slater, som har gjort så mange fine ting før. Ikke minst var det gøy at han virkelig klarte å fange essensen i sangen på film. Det var også veldig fint å få jobbe med stylist, Natasha Laws som ellers jobber med folk som Lady Gaga og Kylie Minogue.

Rooms er tilgjengelig på alle digitale plattformer.