Den flotte scenen på Grünerløkka feirer 10 år med dette programmet i neste uke:


Jubileumsvorspiel med
Dj Thomazini & Mokkelbost (Rumble in Rhodos&Montée)
mandag 27. august

---
Crap Comedy pres.
Eugene Mirman (US)
tirsdag 28. august
Eugene Mirman er en av Crap åppå Parks favorittkomikere fra Brooklyn, New York. Hans smarte og absurde standup er unik og veldig morsom. Eugenes egen humorfestival, Eugene Mirmans Comedy Festival, i Brookyln er faktisk en av inspirasjonskildene til Crap åppå Park, hvor fokuset er å ha de flinkeste og mest nyskapende komikerne på scenen. Derfor er det en ære å kunne presenterer Eugene Mirman live på Parkteatret 28. August. Dette er en kveld du ikke bør gå glipp av. Eugene har du sett i Flight of The Conchords, Louie, Bob´s Burgers, Adult Swim’s Delocated og sin egen standup special på Comedy Central.

Village Voice - “Best New York Comedian 2009”
The Stranger - “Equal parts Andy Kaufman and Andy Warhol.”
Paste Magazine - “One of the 10 Best Comedians of the Last Decade”

Lars Berrum, norges største onelinerkomiker sørger for at stemningen er i taket før Eugene går på.
http://eugenemirman.com/

+ DJ i Parkteatret Bar: You`re too Obscure for me (Big Dipper)

---
The Hold Steady (US)
onsdag 29. august
The Hold Steady ble grunnlagt i Brooklyn New York i 2004. Bredbeint rock har aldri hørtes så bra ut som når den kommer fra Craig Finn og hans mannskap. Mye av hemmeligheten ligger i hans lyriske tette fortellerstil med classic rock influenser. Med et relativt kynisk menneskesyn øser han ut sine historier om Average Joe eller Jane og deres liv, men der det på overflaten kan virke rølpete og banalt finner man lyriske godbiter som har gjort han til en av rockemusikkens beste tekstforfattere. Musikalsk handler det om lag på lag med gitarøs, keys med diskant og et mangfold av hooks oppå hverandre. Nesten som å høre E-streetband på 70-tallet eller Happy Mondays som booster på i E-dur. NME beskriver de rett og slett som 'One of the best rock'n'roll bands in the world'. Det her blir en fantastisk aften!+ DJ i Parkteatret Bar: Dj Fopp Fusion (FTT/Big Dipper)

---
Blonde Redhead (US)
torsdag 30. august
Blonde Redhead startet opp i No-Wave miljøet i New York 1993. Navnet rappet de fra låt-tittelen til DNA som en hyllest en til en av sjangerens fremste artister. Bandet går snart inn i sitt tyvende år og har nå åtte albumutgivelser bak seg. De blir kanskje best husket for sin avant-garde indieklassiker «Melody of Certain Damaged Lemons» eller den melankolske og silkemyke «Misery is a Butterfly». Begge albumene er produsert av Guy Piccottio fra Fugazi/Rites of Spring. Bandets signatur er den perfekte avveiningen mellom dissonante gitarer og et rått og energisk lydbilde, som bæres frem ytterligere av Kazu Makino og hennes magiske stemme. Bandet ble først oppdaget av Steve Shelley, trommis i Sonic Youth, som til og med produserte den selvtitulerte debutplata. Vi er utrolig stolte av å presentere Blonde Redhead i intimformat på Parkteatret.+ DJ i Parkteatret Bar: Dj James Lowly

---
Lukestar Avskjedskonsert + Supp: Dråpe
fredag 31. august
Lukestar tar farvel med sitt publikum, over femten år etter at bandet hadde sin første øving på Kjelsås. Vokalist og gitarist Truls Heggero og resten av bandet spiller sin siste konsert på Parkteatret fredag 31. august.
Vennskapet og den felles musikalske drømmen som de senere skulle kalle Lukestar, ble skapt da Truls Heggero og Yngve Hilmo møttes i skolegården over en Drillo-is i slutten av sjette klasse. Atten år senere har Lukestar tre album og flere EPer og singler på samvittigheten. De har spilt over to hundre konserter i Europa, Norge og USA. Avskjedsgaven fra oss til Lukestar er evig ungdom, og avskjedsfesten finner sted fredag 31. August på Parkteateret. Vi lover en kveld som sent vil glemmes og gleder oss til å samle troppene for en siste gang!
+ DJ på trappa (16.00-20.00): Dj Andreas (Big Dipper)
+ DJ i Parkteatret Bar (kveld): Dj Alex Horne

---
Get Dancy! Live: Camp Sounds
lørdag 1. september
Get Dancy! er et av Oslos mest populære klubbkonsepter, drevet av Kristine og Simen. De spiller indiehits til krampa tar dem, og du danser. Alltid fullt! Glowsticks til folket! De har en frekk jubileums-overraskelse
og serverer konsert med Oslo-bandet Camp Sounds.+ Utekonsert på trappa: Jazzbanditt
+ DJ i Parkteatret Bar: Dj Amund Grepperud (Lydverket)

---
Blårollinger: Ila Auto - Blågress for Smågress
søndag 2. september
Blågress for Smågress! er en konsert med det Spellemannsvinnende bluegrassbandet ILA AUTO. Bandet har tatt tak i musikken fra amerikas sørstater på 40 og 50 tallet og blandet den med mer eller mindre kjente sanger fra barndommens Norge. Sanger som ”Min katt den har tre tanter”, og ”Tre små fisk” spilles side om side med halsbrekkende bluegrass låter som ”Duelin’ Banjos” og ”Saro Jane”. Og sammen med publikum vil Ila Auto prøve å sette verdensrekord i å synge lavt på ”Grevling i Taket”. Kanskje så lavt at ingen hører det?
http://www.myspace.com/ilaauto

---
Sunday Digestive: Bow To Each Other
søndag 2. september
Bow To Each Other består av Megan Kovacs fra Toronto, Canada og Gunhild Kristoffersen fra Karmøy. De bor i Oslo og spiller popmusikk som er basert på begges låtskriving, synthidéer og vokalharmonier. Prosjektet ble født da de to flyttet til Norge etter å ha bodd i Liverpool i flere år. Med inspirasjon fra band og artister som Sufjan Stevens, Pivot, Wild Beasts, Kate Bush og Robyn, ønsker Bow To Each Other å skape stemninger som trass i sin melankoli også indikerer håp og lys i enden av tunnelen. Musikken er strukturert rundt melodiske sanglinjer og ektefølte tekster som hviler på enkle, men bestemte, basslinjer. Det hele underbygges ofte av en blanding av elektroniske og akustiske trommebeats.
http://www.myspace.com/bowtoeachother