For litt siden lanserte WiMP Bootleg, som gir WiMP-abonnentene eksklusiv tilgang til unike liveopptak. Først ut i Bootleg serien på WiMP er altså Lukestar konserten fra Rockefeller 8.april.

– En liveopplevelse kan være noe helt unikt, hvor selv en utilsiktet gitartone kan gi gåsehud av den gode sorten. Dette ønsker WiMP å formidle til et større publikum, sier Sveinung Rindal i WiMP.

En konsert med Lukestar er i seg selv alltid en gledelig begivenhet, men konserten på Rockefeller 8. april 2011 ble likevel ekstra spesiell. Den markerte nemlig startskuddet for WiMP Bootleg, som gir deg muligheten til å nyte konsertopplevelsen så mange ganger du vil gjennom WiMP. Vi synes Lukestar, som et av landets fremste rockeband, var et naturlig valg og håper å gi Oslogjengen et ekstra løft med litt ekstra oppmerksomhet. Konserten i landets storstue ble da heller ingen skuffelse for de mange frammøtte, med vekt på låter fra Taiga (2011) og Lake Toba (2008), selvsagt inkludert singlen "Flying Canoes" (som de selv omtaler som sin "hittil største hit"). Lukestar fant også rom for en coverversjonen "Upside Journe" av søsterbandet Truls And The Trees. Her er i alt tolv av låtene Lukestar spilte på Rockefeller.

Hør konserten i WiMP

Musikknyheter.no ga konserten hele 9/10!