Ikveld klokka 23.15 på NRK1, og hver onsdag frem til og med 10 desember, er det duket for en ny sesong av musikkprogrammet Lydverket. Mona B. Riise har kastet inn håndkleet, og NRK måtte se til sporten for å finne en verdig etterfølger; Ingerid Stenvold.

I et et intervju med Dagbladet (som har fått en noe urettferdig vinkling) uttaler Stenvold at lydverket ufortjent har fått et stempel som et program som kun henvender seg til en viss kjerne av musikkjennere, men at de nå skal speile både den smale musikken og den komersielle musikken. På nettsidene til Lydverket skriver de følgende

- Det kan se ut som flere har feiltolket svaret på det lett spissformulerte spørsmålet om det blir Britney Spears-intervju i Lydverket, som om at vi nå skal bli et program som kun fokuserer på listetopper. Det stemmer ikke, og jeg kan love en høstsesong som både gir plass til artister som favner bredt takket være kvalitetsutgivelser og til innovatører i ulike sjangere. I tillegg jobber vi med flere saker der vi går i dybden på temaer som vi håper kan gi seerne én og annen a-haopplevelse.

Første program skal handle om hvordan tre plateaktuelle norske artister lever ganske så kontrastfylte liv; Ingerid møter, Tommy Tokyo, Maria Mena og frontfigur i Silver Ivar Nikolaisen.

Lydverket med Ingerid Stenvold ikveld klokka 23.15 på NRK1. Enjoy!

Lydverket