Musikknyheter.no er med på å sparke i gang Rockefellers 25-års feiring 1. mars. Musikknyheter.no presenterer i samarbeid med Rockefeller et knippe norske artister som vi mener utviser et stort potensial og som man bør merke seg i 2011.

Dette er programmet på Rockefeller 1. mars:

PROVIANT AUDIO
BLOODY BEACH
SASSYBEAT
ARISTILLUS

18-åringen Mathias Stubø aka Proviant Audio spiller, skriver og produserer musikken sin selv. I en alder av 14 år ble produsenttalentet kåret til Ukas Urørt, i fjor gjorde han seg bemerket på by:Larm og Hove og i år kommer debutalbumet. Musikken befinner seg i elektronikalandskapet med innslag av jazz, funk, house og disko og på scenen har han med seg et ni manns orkester!

Bloody Beach fra Bergen har spilt sammen siden 2007 og spiller en vill blanding av reggae, dub og britisk rock. Det hele er ekstremt energisk med hissig instrumentbruk og upolert vokal. De er kjent for hysteriske liveopptredener, så vi gleder oss til å se bandet i aksjon på Rockefeller. Sjekk ut den blodferske EP’en ”Bonanza”.

Sassybeat tryller fram de vakreste vokalharmonier og komponerer låter som kan få en hver etablert musiker til å bli misunnelig, og de er fortsatt i tenåra! Låta ”The Mouse And The Bear” har fått femmere i VG og Dagbladet.

Aristillus er aktuelle med platen ”Devoured Trees & Crystal Skies” som fikk 7/10 i musikknyheter.no. De er de yngste debutantene på Fysisk Format noensinne og spiller dyp indiecore.

Bill. kr. 125,- + bill.avg. 18 år leg.

Facebook-event

Proviant Audio
Bloody Beach
Sassybeat
Aristillus