En sjelden godbit kommer til Blå 18. oktober! Sist gang Melvins spilte i Oslo stod de forran en stappa hovedscene på Øyafestivalen og halvåret før ble var det kaossteming på Rockefeller.

Bandet har eksistert siden 1986 og sett bandmedlemmer komme og gå. Men utgivelsesraten og hyppigheten av konserter har hele tiden vært stor. Kurt Cobain ble bandets protegé i 1993 og sørget for at Melvins kom seg på et stort plateselskap. De to bandnavnene Melvins og Nirvana er svært nært sammenknyttet for de fleste som vokste opp med grønsjen. Mudhoney er et annet band i familien, som på et tidspunkt hadde tidligere Melvins-bassist Matt Lukin i sine rekker. Vokalist og gitarist Buzz Osborne har spilt med Mike Patton, Slayer-trommisen og Mr. Bungle-bassisten i bandprosjektet Fantômas, mens Melvins-bassist Kevin Rutmanis har bidratt på Pattons prosjekt Tomahawk.

Billettsalget starter mandag 25.juli klokken 10:00.

Ellers kan Blå fortelle at danske Turboweekend kommer 19. august, og at Friendly Fires, som spilte på årets Oslo Live, kommer tilbake til hovedstaden 16. september.